| by admiral | No comments

Bet At Home

Bet At Home je vodilna stavnica v vzhodni Evropi in nemško govorečih državah. Stavnica je bila ustanovljena leta 1999 v Avstriji in že od začetka delujejo tudi na spletu, zdaj pa imajo pisarne v Nemčiji, Avstriji, na Malti in v Gibraltarju in od decembra 2004 kotirajo na frankfurtski borzi vrednostnih papirjev, ki jih na Malti v celoti pooblasti MGA Malta.

Zdaj so del skupine BetClic Everest, ki je tudi lastnica blagovnih znamk BetClic in Expekt ter ena vodilnih francoskih podjetij v industriji spletnih športnih stav. Po vsem svetu jih že uporablja več kot 4,5 milijona ljudi.

Podjetje je že vrsto let glavni nosilec nemške Bundesligaške strani Hertha BSC, pa tudi sponzorstvo. Njihova trenutna partnerstva so sponzoriranje FK Austria Wien, SV Ried, ATP turnir v Kitzbuhelu, WTA turnir v Linzu, njihove LED in fiksne pasice pa so bile vidne na večini svetovno znanih tekmovanj, kot sta UEFA Europa & Liga prvakov, in 2014 Svetovni pokal.

O stavnici Bet At Home si lahko več preberete na Stave-online, kjer najdete tudi številne uporabne članke in nasvete o športnih stavah, igrah na srečo in pokru.